Uusi vuosi ja uudet kujeet! Uuden vuoden aattona oli kiva pikkupakkanen. Aamulla käytiin juoksuttamassa pojat Kolmisoppisella (oli muuten hirveästi hiihtäjiä, vaikka lunta oli ehkä 3mm jään päällä!). Molemmat loikkivat oikein hilpeästi itsekseenkin, Sipille otettiin vielä lisäksi pikku viestiä.

Vähän jänskätti, miten koirat reagoivat raketteihin, joten eristettiin poitsut eri huoneisiin illaksi. Sipi selvästi reagoi paukkeeseen sisällä, mutta pihalla käveli ihan normaalisti eikä välittänyt raketeista mitään. Jostain syystä yhdistää pelon ja paukkeen sisälle. Nemo oli koko illan ihan normaali eikä reagoinut paukkeeseen sisällä. Välillä, kun kuuli isomman jysäyksen, katsoi muhun ja varmaan mietti, että mitäs tää nyt on. Kun en mitään reagoinut, ei Nemokaan välittänyt äänistä sen enempää.

Pihallakaan Nemo ei välittänyt paukkeesta, kun yhdentoista aikaan käytiin juoksuttamassa poitsua Kolmisoppisella. Puolen yön aikaan käytiin katsomassa raketteja Jyväsjärven rannassa ja Nemo odotteli autossa. Ei ollut ottanut jytkeestä mitään stressiä. Jee! Tämänkin vuosi meni rakettien paukkeen osalta mainiosti. Kivaa, kun koirat eivät kuitenkaan pelkää raketteja kuollakseen ja palautuvat paukkeesta hyvin.

Tänä vuonna jatketaan tuttuja treenikuvioita. Jattilassa treenaillaan paljon: tokoa tiistaisin ja tottista joka toinen sunnuntai. Tavoitteetkin uudelle vuodelle on laadittuna: saavuttaa tokossa ALO1-tulos ja aloittaa kisaaminen AVO-luokassa. AVO voisi Nemolle jopa paremmin sopia, mutta ensin pitää läpäistä alokasluokka.

BH-koetta kohti aletaan myös treenailla toden teolla ja jälkitreenejä jatketaan niin pian kuin mahdollista. Jos saadaan jälki ja tottis kasaan, saatetaan jopa lähteä kokeilemaan JK-koetta. Mutta sinne on vielä pitkä pitkä matka ja ennen sitä pitää treenailla paljon. Näyttelyissäkin olisi kiva käydä, vaikka tulokset eivät ERI:ä pidemmälle ole riittäneetkään. Agilityäkin olisi kiva kokeilla, mutta keskitytään varmaan ensin toko-kokeisiin ja treenailemaan pk-hyppyä. Luustokuvat otetaan alkutalvesta ja tulosten mukaan aletaan sitten treenata enemmän hyppyjä.

Nemo toivottaa kaikille sisaruksilleen, Ella-kasvattajalle ja muille tutuille innokasta ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2012!