Suunnattiin aamulenkillä suoraan Viihdekeskukselle käyttelemään koiria metsässä aamulenkillä ja tekemässä Nemolle pientä aamutreeniä. Tein pitkästä aikaa ohjattua noutoa. Merkin kanssa oli vähän muistiin palauttelemista, mutta kun lyhensin matkaa merkille, teki aika kivasti. Otin kaksi vasenta ja singahti kummallakin kerralla ihan mieletöntä vauhtia hakemaan patukan. Edelleen on lelut oikealla ja vasemmalla. Keskipaikkaa pitää alkaa treenailla myös.

Hypyssä tehtiin tänään sentin korotus tunnarikapuloilla eli korkeus mittatuloksen mukaan noin 82 cm. Nemolla ei tänään niin järjetöntä intoa hyppäämiseen ja kiersi mun luokse pari kertaa. Samin luokse lähti aina ihan salamana ja hyppäsi yli. Niillä on selvästi Samin kanssa joku ihan oma "connection". Onhan se Nemo Samin "SLC" eli Samin lempicollie, joten noilla pojilla on selvästi joku oma siteensä.

Lopulta kuitenkin mallikas ja ilmava hyppy 82 sentistä ja siitä iso kasa nakkia ja patukkaleikkiä. Nemo jotenkin narraa meitä ton hypyn kanssa, ettei muka jaksa hypätä sitä nätisti, kun välillä venkoilee ihan omiaan esim. kiertää. Mutta sitten hyppää esteen yli melkein ilman vauhtia ihan itsekseen (tosin pikkasen jäi takajalat lautaan). Kyllä se Nemo sen 90 senttiä pystyy treenaamalla ainakin hyppäämään, mutta sitten entäs se 100 cm plus 650 noutokapula? No, jos tottis ei ole meidän juttu, niin siirrytään sitten vaikka FH-jälkeen. Kokeillaan nyt sinnikkäästi treenata se tottis kuntoon (missä voi mennä PITKÄ aika, mutta yrittänyttä ei laiteta :).