Nemo on oppinut taas uuden asian. Poitsu jemmaili nimittäin taas tänään luunsa :). Tällä kertaa poitsu tökki luun tv-tason viereiseen välikköön ja ruttaili päälle pissipaperia. Hauskan näköistä toimintaa, kun pikkuäijä tökki päällään paperia ruttuun ja tuntui olevan aika tarkkakin työnsä laadun suhteen. Aiemmin Nemo on jemmannut luun oman makuupeittonsa alle (taitteli peiton kaksin kerroin) ja piilottanut luun oven taakse ja tunkenut oman peittonsa siihen päälle. Enpä ole aikaisemmin nähnyt koiran hautaavan luuta sisälle.

Nemon uudeksi suosikkileikiksi vetoleikin rinnalle on noussut lelun etsiminen. Leikissä käytetään viime pentutapaamisessa saatua sinikeltaista pehmeää vinkulelua. Leikki menee niin, että Nemo menee olkkarin oven taakse odottamaan ja mä jemmaan lelun jonnekin (esim. ikkunaludalle, hyllyköille tai sohvatyynyn alle). Sitten ovi auki ja Nemo lähtee etsimään leluaan. Yleensä yllytän poitsua kyselemällä "Missä lelu?" ja "Etsi". Nemo sitten nuuhkii ympäri olkkaria ja löytää lelun. Sitten lelu luovutetaan käteen, palkaksi nakkia ja leikkiä lelulla ja sama homma uudestaan. Leikittiin tätä tänään monta kertaa ja koko ajan Nemo olisi halunnut etsiä lelua aina vain uudelleen.

Eilen käytiin taas koirapuistossa visiitillä. Pienten puolella ei ollut ketään, joten mentiin sitten vähän isompien ja pienempien koirien sekaan. Nemo haastoi heti puiston pienimmän koiran, bostoninterrierin pennun, leikkimään. Muita koiria Nemo vieläkin vähän arkaili ja luikki karkuun. Vähän ajan päästä puistoon tuli kuitenkin rhodensiankoiran näköinen uros, joka otti Nemon kanssa aika raisut otteet käyttöön. Samoin dobermannin pentu innostui härkkimään Nemoa vähän turhan paljon, joten otettiin koira kiinni ja lähdettiin jatkamaan matkaa. Ensi kerralla mennään sitten suoraan pienten puolelle, etteivät yli-innokkaat isommat koirat pääse niskan päälle.

Puistovisiitin jälkeen käytettiin Nemoa vielä Tuomiojärvellä uimassa. Poitsu tykkää kyllä pulikoimisesta ihan hirmuisesti ja risuakin Nemo kävi hakemassa monta kertaa. Sää oli pilvinen, joten kuvasta tuli aika tumma.

Nemo risunnoutaja