Maanantaina käytiin hakemassa Neemolle toinen rokotus. Lääkäri pisti samaan syssyyn kaksi piikkiä eikä Nemo kumpaakaan nakkien mupsinnaltaan huomannut. Nemolla oli eläinlääkärin aulan vaa´an mukaan elopainoa n.9kg. Otettiin samalla Nemolle europassi, niin ei tartte myöhemmin sitten hankkia, jos jonnekin matkustellaan. Hintaa passilla oli 5e eli aika kohtuullinen hinta.

Viikonloppuna tehtiin Nemolle pidempi jälki, jonka poitsu ajoi hienosti. Pitää joskus pyytää joku tuttu käppäilemään jäljen, että Nemo oppii ajamaan vieraampiakin hajujälkiä. Ollaan otettu Nemolle käyttöön jälkiliivit, joita olisi tarkoitus jatkossa käyttää. Tulevaisuudessa on sitten kätevää, kun liivit laitetaan päälle, niin Nemo tietää että jälkeä ollaan menossa ajamaan.

Nempalta on pudonnut tähän mennessä kaksi pikku hammasta ylhäältä ja alhaalta. Kaikkien neljän hampaan tilalle on jo nousemassa uudet hampaat. Ainoa kinkkisempi hammas voi olla toinen katkennut kulmahammas, jonka juuri ei ole vielä lähtenyt pois. Toivotaan, että uusi hammas tunkisi juuren tieltään.

Postiluukun kolahduksille Nemo on alkanut vöhkiä ja murista jo ihan kunnolla. Lehtien ja postin tulo siis kyllä huomataan. Pari kertaa Nemo on myös haukahtanut rappukäytävän muille äänille ja yläkerrasta kuuluvalle poraamiselle. Eilen piti sitten haukkua valkoiselle pikku koirallekin. Mitenköhän tämän ylimääräisen haukkumisen saisi pois? Ei viitsisi koko ajan olla kieltämässäkään.

Kevät on tullut ja Nemokin sen on huomannut. Lenkillä olen saanut huomata, ettei tuota pikkuriiviötä kannata päästää liikeiden tai pihojen kukkaistutusten ääreen - Nemo voi vielä syödä ne kukat! Kaksi kertaa on ollut ihan hilkulla, että Nemo olisi napannut eteen sattuneesta orvokkiasetelmasta pari kukkaa mennessään suuhunsa. On tuo pikku mies hurjan tarkka yksityiskohtien kanssa ja kaikkea uutta ja vierasta pitää päästä haistamaan ja maistamaan. :)