Ollaan tässä muutamana päivänä käyty Nemon kanssa Kolmisoppisella lenkillä klo 22-23 aikaan taskulamppujen kanssa. Poitsu ei paljon pimeästä välitä vaan menee metsän pimeydessä ihan riemuissaan, pitää tosin vähän vähemmän valimatkaa kuin päiväsaikaan. Eipähän ainakaan tuohon aikaan ole ihmisiä, koiria tai pyöriä liikkeellä!

Yöllä satoi taas 10 senttiä lunta ja arvata saattaa, että joku oli ihan riemuissaan. Aamulla hirveä veto lumikinoksiin ja koko ajan piti napsia ilmaa, vaikka lunta ei varsinaisesti satanutkaan. Hajuja piti haistella kanssa aika tarkasti, joten lenkki eteni "veto-stop"-meiningillä. Nemo innostuu lumesta aina niin paljon, ettei oikein malta kävellä vetämättä. Tänään kävin Nemon kanssa noin tunnin iltalenkillä ja aika monta kertaa sain huomauttaa poitsun vetämisestä. Lenkillä nautittiin kuitenkin myös lumesta ja tehtiin erilaisia lumileikkejä jousiammuntakentällä. Heittelin Nemolle lumipalloja ja palloa. Pallon kanssa treenailtiin sellaista "juokse ja etsi"-leikkiä, kun pallo aina hukkui kinoksiin ja Nemo sai juosta ympäri kenttää etsimässä sitä. Viitisen kertaa heitin pallon ja Nemo etsi sen ja toi takaisin. Otettiin lenkin lomassa myös vähän liikkeitä, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja istumista sekä luoksetuloa. Yllättävän hyvin Nemo on sisäistänyt liikkeestä maahanmenon, menee nätisti käskystä maihin.

Käytin tässä yksi päivä hommaamassa Nemolle näyttelyhihnan päähän metallinen kaulapanta. Viime näyttelyssä käytetty panta jäi jo pieneksi. Uusi metalliketjupanta ei ollut hinnalla pilattu, koska maksoi vain euron. Nemon kokoisia pantoja ei ollut normaalihintaisina, mutta eipä tuo haittaa. Jyväskylän näyttelyyn onkin enää muutama päivä jäljellä, saa nähdä miten meillä siellä menee.

Nyt Nemo purkaa iltaenergiaansa pentumaisella huoneesta toiseen kirmailulla ja pallon kanssa riehumisella. Paljon rauhallisempi Nemo on kuin vielä muutamia kuukausia sitten, mutta aina välillä siihen iskee sellainen vimmauspuuska. Just kattelin Nemosta 8-10 viikkoisena kuvattuja videoita, oli se aikamoista hullunmyllyä silloin, kun pentu juoksenteli päättömästi ympäri kämppää niin että pissapaerit vaan lenteli. Parin kuukauden päästä Nemo on jo 1v. Hui! Vastahan se oli sellainen pieni karvapallero. Aika menee hurjan nopeasti!