Aamusella käytiin tekemässä Nempalle tämän vuoden ensimmäinen jälkitreeni (n. 150 m). Jäljellä kolme keppiä ja kompana tiputettu karkkirasia. Annettiin vanhentua puolisen tuntia. Nemo ajoi jälkeä hienosti ja pysyi reitillä hyvin. Nemo merkkasi yhden kepin ja karkkirasian. Kaksi keppiä siis meni ohi. Palkkana puskissa kyyhöttänyt ukko, silittelyjä, kehuja ja kupillinen herkkuja. Hyvä että jotkut asiat on vielä muistissa viime vuodesta. Nemo tajusi heti jälkiliiveistä, mitä ollaan tekemässä ja alkoi kiskoa ympäriinsä jälkeä etsimään. :)

Illalla vielä keppitreeniä janalla kymmenellä kepillä. Nemo pööpöili alussa eikä meinannut yhtään tajuta, mitä pitää tehdä. Lopulta hokasi janan ja nosti yhdeksän keppiä käteen. Eka meni pööpöillessä ohi. Leikittiin kepeillä ja tein Nemolle nuuskutteluharjoituksen heittämällä kepit sikin sokin heinikkoon ja käskin etsiä. Jälkeä ja keppitreeniä ruvetaan nyt tekemään jatkossa vähän tiheämmin.

Käytiin ostamassa Nempalle myös lisää tarvikkeita, mm. 8 merkkitötsää (4 laakeaa ja 4 korkeaa), harja hännän selvittelyyn ja kaksi uutta narulelua. Nyt voidaan alkaa treenailla merkkiä ja ruutua. Huomenna olisi tarkoitus käydä taas mätsärissä esiintymässä ja jatkaa ohjatun noudon treenailua.