Käytiin ostamassa Nemolle uusia esineitä ruutuun ja illalla käytiin kokeilemassa uusien esineiden etsintää. Ruutu tehtiin Ankeriasjärventien reunaan, isolle aukealle alueelle. Pituutta ja syvyyttä ruudulla reilut 10 m. Ruutuun vietiin 1-4 cm leveitä nahkavyön suikaleita ja yksi rannerengas.

Kokeiltiin tänään alussa Nemon virittämistä hanskalla, joka vietiin ruutuun. Nemolle hanska toimikin alussa ihan hyvänä kimmokkeena ja haki ekana hetsaushanskan. Sen jälkeen lähti ihan hyvin hakemaan uutta esinettä ja oli tuomassa nahkapalaa, mutta hukkasi sen matkalla. Sitten alkoi taas tuttu paapoilu, reunojen kiertely ja kahteen kertaan merkkaaminen. Sitten etsittiin jo aiemmin pudotettu nahkapala. Tässä otin pari juoksuaskelta karkuun. Viimeisenä kävi vielä vasemmasta takakulmasta hakemassa nahkapalan ja toi sen ihan hyvällä loikalla.

Lopuksi taas leikittiin lelulla. Kuitenkin taas paikoin huomasi, ettei Nemon motivaatio pysynyt koko ajan esineiden etsinnässä ja sai kutsua oikealle puolelle tietäkin pari kertaa. Liittyyköhän tuohon ikään tuo käytös, että välillä pitää unohtua tekemään omia juttuja? Voi olla, että pudotettuaan toisen esineen, hermostui vähän palan uudelleen etsimiseen, mikä sitten söi motivaatiota.  No, ei voi muuta kuin koittaa nostaa motivaatiota treenaamalla lisää.