Nemon tassun pipi on parantunut hyvin ja ollaan päästy taas treenailemaan. Tassu oli alussa aika arka ja koitin viritellä siihen kaikenlaisia teipillä vahvistettuja sukkia, mutta pomppi silti kolmella jalalla enimmäkseen. Nyt mennään jo ihan normaalilla käynnillä lenkeillä. Tosi nätisti kyllä antaa hoitaa pipejään ja pestä, mutta auta armias kun silmä vähänkään välttää, niin heti on nuolemassa!

Eilen tehtiin pitkästä aikaa esineruutu. Sotkettiin ruutu Sipillä ja Sami heitteli esineet taakse kulmiin ja keskelle. Ajateltiin, että Nemolla olisi hyvä draivi esineisiin, kun ei olla tehty vähän aikaan mitään. Ja kukkaset! Poitsu lähti lähetyksissä taas ihan omille teilleen ja koitti hakea jäljen, jota edetä taakse. Löysi ruudun rajan vasemmalta, painui taakse ja haravoi siellä, kunnes löysi esineen. Palautusvauhti oli tosi hyvä eikä ehkä olisi kaivannut mitään kannustushuutojakaan. Kannustin silti, varmuuden vuoksi. Toisella kerralla sama homma eli esineitä etsiskeli aika rauhallisesti, mutta palautti tosi vauhdilla toisen esineen. Tehtiin sitten lähetyspisto purupatukalla, jonka pihistin kesken leikin ja Sami juoksutti ruudun perällä. Nyt oli hyvä vauhti sekä mennessä että tullessa. Lisää pistotreeniä!

Tänään käytiin Viihdekeskuksella treenailemassa. Nemolla seuruuta (oli taas vähän evvk), luoksetuloa (ja taas tulee suoraan sivulle) sekä hyppyä pk-esteellä. Mikä hitto tuossa luoksetulossa nyt on, kun ottaa etäisyyttä vauhtiluoksetulossa niin tulee aina sivulle? Pitää jankuttaa nyt tuota eteen tulemista oikein kuurina. Nemo on itse kekkaissut, että voi sitä tulla suoraan sivullekin, joten ei sitten malta tulla ensin eteen.

Hypyssä tehtiin taas superhetsauksella ja nyt esteeseen muutama sentti lisää. Tässä teki tosi kivoja hyppyjä ja kolautti ainoastaan kerran.Loppupalkkana leikkiä Lehmulla nro 3 :). Nemo suolisti tämänkin lehmun, joten käytiin hakemassa Lehmu nro 4. Mulla alkaa olla kiva kokoelma noita rikkinäisiä vinkuleluja, joten niistä voisi koittaa väsätä jossain vaiheessa vaikka vinkupatukan. Mittana hyppyesteen korkeuden mittaamisessa käytettiin tällä kertaa kahta päällekäin laitettua maalarinteippipätkää. Tänään esteessä korkeutta jo 79,5 cm! Jeps, tästä sitten vaan sentti sentiltä ylöspäin!

Tänään tuli muuten Lappeenrannan erkkarin laputkin. Voi kettu se on jo ensi viikon viikonloppuna enkä ole Nemon kanssa treenannut sitä tuomarointia yhtään! Pitää koittaa tehdä asialle vielä jotain ennen lähtöä Lappeenrantaan.