Kun toiset menee nukkumaan, toiset lähtee metsään ajamaan jälkeä :). Tänään treenattiin jälkeä siis hyvin myöhäisillasta eli klo 23-24 aikaan. Jälki n. 350 m Kolmisoppisen tien laidasta mutkitellen syvemmälle metsään. Annettiin vanheta tunnin ajan. Keppejä kuusi, jotka tästä eteenpäin aina numeroituja. Suoria kulmia kaksi. Nemppa ajoi jälkeä ihan hyvin, vähän rauhallisemmin kuin aikaisemmin.

Kepeistä jäljelle jäivät 1 ja 4. Syynä varmaan alkuhösääminen ja sitten toinen keppi jäi toisen kulman jälkeen.Nemo on tottunut ajamaan suoraa jälkeä ja kiskoi mua ihan hulluna suoraan kulmasta jonnekin lätäkköön. Olisi pitänyt kulmassa pysähtyä ja odottaa, että ottaa oikeamman suuntiman. Päätin kuitenkin antaa mennä ja katsoa, minne päädytään. Hilasin Nemon takaisin oikelle jäljelle ja siitä loppupätkä ihan hyvin ruokakupille. Ilahduttavaa, että Nemo reagoi niin kivasti keppeihin, antaa käteen, malttaa odottaa palkan ja jatkaa "missä jälki?"-kehotuksesta taas matkaa. Kulmia pitää tosissaan treenailla vielä aika paljon, että Nemo tajuaa, että jälki voi jatkua muuallekin kuin suoraan eteen. Aamupäivällä paskarreltiin kepit vielä kymmenelle muullekin jäljelle eli nyt ei tarvitse enää kuin tehdä ne jäljet.

Muuten tänään ollaan palattu aivan perusjuttuihin eli kontaktia sivulta ja kapulan pitoa edessä. Koitan nyt vahvistaa kontaktia, jotta seuruu kehittyisi vähän paremmaksi. Noudossa kapulan pidon treenistä ollaan lusmuttu (kun ei ole aikaisemmin oikein onnistunut). Tänään ihan vauvelihommaa, parin sekunnin pidoista palkka. Tällä alkeistasolla treenataan nyt kotitiloissa päivittäin ja katsotaan, kehittyykö näistä vielä hienoja suorituksia ulkotreeneihin.