Viime viikonloppu vietettiin Kuopiossa huoneistohotelli Rauhalahdessa. Samilla on Kuopiossa välillä opetuskeikkaa ja nyt osui sopivasti viikonloppuun. Molemmat koirat olivat kummissaan uudesta paikasta, mutta hyväksyivät sen aika nopeasti ja rauhoittuivat. Nemolle hotellissa oli paljon kivoja uusia koloja ja piilopaikkoja. Pari kertaa sain kontata pitkin lattioita Nemoa etsimässä, kun ei kutsuhuutoihin reagoinut mitenkään. Lopulta löytyi aina sängyn alta vispaamasta häntää. Koirat tulivat ihan hyvin toimeen keskenään sillä aikaa, kun käytiin aamupalalla ja muualla. Eivät olleet keksineet harrastaa mitään kimppatuhoamista huoneessa.

Sunnuntaina koirat olivat pidemmän ajan autossa, kun huone piti luovuttaa ja Samilla oli neljä tuntia opetusta. Nemon kanssa kävin välissä treenaamassa koulun lähellä olevalla kentällä. Tehtiin seuruuta ja ohjattu vasemmalle. Seuruussa vire ei nyt ihan parasta mahdollista. Kokeilin ketjutusta, mutta pitää vissiin ottaa toinen seuruupätkä ensin ihan muutaman askeleen pituisena ja pidentää siitä. Ohjattu oli todella mainio. Heti ensimmäisellä suoraan merkin taakse (joskin oli vähän normaalia hitaampi) ja haki oikeasta suunnasta. Jätin siihen ja sitten vaan leikittiin. Matkalla Kuopiosta Jyväskylään nähtiin autosta kaksi kurkea ja kaksi juotsenta. Ei siis ollut turha reissu!

Jyväskylässä ajettiin suoraan Kolmisoppiselle. Sipi raahasi metsässä kolme metristä keppiään ja Nemo jahtasi narupalloa. Varmasti poitsuille ihan kiva päivän päätös.