Meidän treenaaminen on kyllä viime aikoina ollut aika laiskaa. Ei olla juurikaan uusia juttuja opeteltu ja vanhojakin aika harvakseltaan toistettu. Eilen kävin tekemässä vanhan kertauksena ohjattua noutoa, ruutua ja perusnoutoa. Ohjatussa merkin kanssa oli nyt jotain ongelmaa. En tiedä paistoiko aurinko Nemon silmiin vai mikä oli kun jäi puolitiehen pyörimään. Otin nyt lähetykset oikealle. Ensimmäisellä lähti vasemmalle, kutsuin takaisin ja merkin kautta uudestaan. Sitten kaksi seuraavaa meni oikein eli meni suoraan oikealle.

Ruutu oli ihan jees. Välillä meni piirun verran vinoon keskikohdasta, mutta kohtuukeskellä kuitenkin. Käytin kosketusalustaa, mutta sitä ei juurikaan käyttänyt. On oppinut jo itse hakemaan paikkaa. Ensi kerralla pitää tehdä taas niitä lähetyksiä eri paikoista ruudun ympäriltä.

Nouto oli ihan hyvä "Nemo-nouto". Malttaa pitää kapulaa hyvin kaksi sekuntia, mutta heti kun kädet alkaa lähestyä, hellittää otetta. Tein pari pitotreeniä perään.

Aamujumppana käytiin tänään tekemässä kevään ensimmäinen esineruutu. Vähän oli miettimistä, minne ruutu tehtäisi, kun tavanomaiset paikat ovat vielä lumen peitossa. Käytiin sitten tekemässä ruutu Kuokkalan metsäpolun viereen lähelle golf-paikkaa. Ruutu meni ihan hyvin, mutta parannettavaakin on. Irtosi hyvin, joskin meni taas suoraan haistelemaan ruudun reunat. Eteni Samin tekemää jälkeä pitkin taakse, jossa kaikki esineet. Otti ensimmäisen keskeltä takaa, lähti tuomaan, mutta spottasi vasemman reunaesineen ja vaihtoi. Höh! Tämän esineen toi sitten käteen.

Otettiin vielä uusi tuonti, jotta saataisiin suoritus ilman vaihtoa. Nyt meni taas vasemman kautta taakse, bongasi jo kertaalleen löytämänsä esineen, meni sen ohi oikeaan reunaan ja toi sen. Nemolla on joku juttu, että jos hylkää kerran esineen, ei enää tuo sitä. Aika mutkittelevaa tuo etsintä on, mutta tekee töitä tarkasti ja itsenäisesti. Kartoittaa itselleen ensin ruudun ja rupeaa käymään sitä sitten läpi.