Päivän treeninä käytiin etsimässä esineitä. Ruutu tehtiin Laukaantien varteen ja kooltaan normiluokkaa, ehkäpä 20x20 metriä. Esineitä ruudussa viisi, joista noudatutin kolme. Nempalla oli tosi kiva meno päällä ja juoksi ruudussa vauhdikkaasti. Esineiden kanssa olin taas valppaana. Heti kun nosti esineen suuhun, kehuin samantien. Tuosta koirasta ei ole vieläkään päästy selvyyteen, tuoko se ne esineet ilman kehuja vai lähteekö juoksemaan esineen kanssa ympäri ruutua.

Iltalenkillä käytiin Kolmisoppisella pimeässä metsässä taas rämpimässä. Harvempi koiranomistaja viitsii lähteä pimeään metsään seikkailemaan klo 21-23 välillä. Ainakaan ketään ei ole ikinä tullut koiran kanssa metsässä tuohon aikaan vastaan. Tein muutaman luoksetulon vauhtina ja tehtiin pikkuseuruuta siten, että Sami toimi häiriönä.

Huomenna lähdetäänkin sitten Joensuuhun. Perjantaina on luvassa aamupäivästä mummoni hautajaiset, minkä jälkeen lähdetään Joensuusta suoraan Jyväskylän kautta Turkuun. Onneksi tälle viikonlopulle on luvassa hautajaisten jälkeen jotain kivaakin eli Maccabee-syysleiri Kuralan kartanotilalla. Odotetaan jo innolla, että päästään treffaamaan Nemon sisaruksia ja muita Maccabee-koiria sekä ennen kaikkea päästään treenaamaan porukalla!