Tänään oltiin heti aamusta reippaita ja käytiin tekemässä Nemolle esineruutu metsään. Nemo oli ihan innoissaan, kun tajusi pääsevänsä taas touhuamaan metsikköön. Kaksi esinettä tuli käteen ihan ok. Ensimmäinen oli parempi ja vauhdikas, tokan kanssa taas vähän pamppailua. Nemo nyt kuitenkin selvästi tietää, mitä pitää tehdä.

Esineruudun jälkeen käytiin Killerillä ottamassa pieni tottis-treeni. Otin luoksetuloa pari kertaa, noutoa ja seuraamista. Nemolle löydettiin nyt oikea tapa palkata noudosta. Aikaisemmin olin käyttänyt nakkeja, mutta nyt kokeilin purupatukkaa ja muutos oli ihan valtava. Nemo ei nyt kiemurrellut paluumatkalla niin paljon ja toi lelun suoraan eteen ja käteen. Olin tosi ylpeä vikasta suorituksesta noutokapulan kanssa. Nemo toi kapulan ihan salamana ja antoi sen käteen. Varmaan ensimmäinen kerta, kun olen saanut Nemon tuomaan kapulan suoraan takaisin ja luovuttamaan sen nätisti käteen. Nyt Nemo tiesi, että kapulan luovuttamalla saa jotain kivempaa eli leikkiä purupatukan kanssa.

Iltapäivällä vielä pikkutreeniä Harjulla. Tein luoksetuloa siten, että jätin Nemon istumaan ja lähdin reippaasti pois. Käännös ja tule-käsky. Nemo pysyi joka kerta paikoillaan istumassa, vaikka lopussa lähdin juoksemaan poispäin. Sitten tehtiin vielä paikallaoloa maassa. Tässäkin Nemo pysyi aika hyvin paikoillaan, ainoastaan palkatessa pyrkii nousemaan. Ensin jätin Nemon maahan, tulin takaisin ja sitten vielä vähän aikaa pörräilin ympärillä.

Nemolla ei oikein ole vieläkään kunnollista ruokahalua. Kaksi kertaa päivässä syö yleensä ruokansa, mutta aika vastentahtoisesti. Aamun toko-treenien jälkeen Nemo oksensi autosta päästyään limaa ja palkkanakit asvaltille, mutta kotona ei meinaa siltikään syödä. outoa. Acana ei oikein maistu, tänään Nemo ei ole koskenut kuppiinsa kertaakaan (klo 23 mennessä). Toivotaan, että tuo ruoan kanssa oikuttelu on vaan väliaikainen ilmiö.