Viime viikko on mennyt jotenkin viuhahtaen ohi. Ollaan käyty koirien kanssa metsässä autolla lenkillä kaksi kertaa melkein joka päivä. Melkein joka päivä jotain pientä puuhaa metsässä: tunnarikäpyjä, Frolicciruutuja ja kepin heittoa. Nemolle ollaan tehty myös esinepistoja. Ollaan tehty kolmella esineellä siten, että "hetsaaja" heittää esineet paikoiltaan metsään ja Nemo lähetetään useamman kerran samaan paikkaan etsimään. Tässä toiminta on ollut todella innokasta, lähdöt ja palautukset hyviä. Tänään ainakin oli tosi hyviä esinenoutoja.

Käytiin myös poikien kanssa rokotuksissa. Nemolle kennelyskän vahvenne ja Sipille vähän enempi rokotteita. Molemmat olivat lekurissa oikein mallikkaasti. Pikkaisen oli vain sellainen olo, että tuodaan lääkäriin törkyisiä koiria, kun Nemolla oli perse p*skassa (vaikka koitin vedellä ja paperilla sitä puhdistaa ennen lääkäriä) ja Sipillä oli sitten pippelin kohdilla aika paljon jotain möbbää (jota en itsekään ollut huomannut).

Lääkäri antoi Sipille ohjeeksi ruiskuttaa laimennettua Betadinea esinahan alle ja hieroa jonkin aikaa. Ohjeet jäivät vähän vaillinaisiksi, kun ei oikein tajuttu lääkäriä. Todella vakuuttavaa toimintaa, kun kysyi Sipistäkin: "Mikä rotu tämä on?". Lääkäri on siis venäläistaustainen ja kielen kanssa vielä vähän pieniä puutteita. Nemon tassuista otettiin taas tarranäytteet, ei hiivalöydöksiä. Jatketaan Malaseb-pesuja ja pitää koittaa nyt olla tarkkana tassujen kuivaamisen ja nuolemisen kanssa. Toivottavasti tuo tassutulehdus ei ole pysyvä riesa.

Ollaan viime aikoina myös reissattu jonkin verran ja lisää reissua on vaan luvassa. Sami sai eilen ihan yllättäen työhaastatteluun kutsun Riihimäelle ja lähdettiin sinne sitten koko ronkka päiväreissulle (9 h reissu). Haastattelu meni hyvin ja heinäkuussa meillä onkin sitten edessä muutto Riihimäen seudulle. Menee kertaheitolla koko harrastusporukka ja seuratoiminta uusiksi. Aika jännää! Toivottavasti sieltäkin löytyisi hyviä seuroja, ainakin tokoporukoita löytyy varmasti. Mulla on vielä työkuviot auki, joten vielä ei ole tietoa tarkalleen, minne muutetaan. Se jää nähtäväksi :)

Tällä viikolla ja ensi viikon alussa on sitten luvassa lisää reissua. Sunnuntaina ressu erkkariin Lappeenrantaan, maanantaina reissu Hämeenlinnaan (mun työhaastattelu) ja alustavien suunnitelmien mukaan tiistaina tai keskiviikkona lähdetään köörin kanssa Kuusamoon pällistelemään poroja. Että muutama ajokilometri luvassa.

Tässä lähiaikoina ollaan oltu aika kiinni töiden haussa, joten esim. jälkeä ei olla nyt jaksettu lähteä tekemään ollenkaan. Olen odotellut jatkoa jälkikurssille, mutta koska heinä on pitkää, ei jälkitreenejä nyt ole. Pitäisi vaan mennä metsään, mutta tuo peltojälki-homma on jotenkin vähän sotkenut kuvioita enkä ole enää ihan varma, miten metsäjälkeä Nemolla nyt kannattaisi ajaa. No, ehkä tämäkin vielä selviää. Kohta ajatukset pitää suunnata asunnon hankintaan ja muuttoon, joten voi olla, ettei heinäkuussa paljon sittenkään treenailla.