Tällä viikolla käytettiin Nemoa taas uimassa kaksi kertaa. Löydettiin Tuomiojärveltä kaksi uutta hyvää uittopaikkaa, joissa Nemo sai sitten kahtena eri iltana polskia keppien ja pallon perässä. Nemo pomppi riemuissaan vedessä ja kyllähän koiran vesileikkejä on itsekin ihan mukava katsella.

Loppuviikosta Nemo loukkasi tassunsa tiputtuaan alas yliopiston kentän joltain korokkeelta ja nilkkasi toista etutassuaan sitten päivän verran, mutta onneksi vaiva meni ohi itsestään eikä näytä poitsua sen kummemmin vaivaavan. Oli jotenkin hassua kantaa 12 kilosta koiraa rappusissa ja lisäksi jonkin verran myös ulkona, kun en kestänyt katsella Nemon keikkumista. Tuon koiran kanssa pitää edelleen olla tosi varovainen, kun ei se näytä itse osaavan varoa mitään. Sen sijaan tuhoamisen jalon taidon Nemo kyllä näyttää hallitsevan. Tänään, kun oltiin lähdössä lenkille Nemon kanssa, alettiin etsiä poikaystävän kengän pohjallista. Lopulta pohjallinen löytyikin parvekkeelta aika pahasti silputtuna. Auts! Siinä meni kallis mittatilaus pohjallinen. Samoin Nemo oli raahannut parvekkeelle myös poikaystävän uudet feelmaxit ja olkkarista sohvan päältä uuden venyttelymaton (edellisen maton Nemo jo tuhosikin). Nemolla tuntuu tuo energia aina purkautuvan vähän vääriin asioihin. Omat luut ja muut lelut eivät nähtävästi aina jaksa kiinnostaa.

Kesä on siinä mielessä huonoa aikaa, ettei koiran kanssa viitsi päivän helteiden aikana mennä pihalle kovin pitkäksi ajaksi riehumaan ja sitten sitä energiaa puretaan vähän mihin sattuu. Illalla Nemo saa kyllä yleensä pidempiä lenkkejä ja tänään käytiin myös leikkimässä illalla Nemon kanssa pihalla. Heiteltiin vähän fresbeetä ja leikittiin kahdella muullakin lelulla. Nemo on jo aika hyvä nappaamaan fresbeensä ilmasta - pitäisiköhän Nemon kanssa treenaamaan flyballia? :)