Käytiin treenailemassa Killerillä tokokerhon porukan kanssa. Alkuun luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Molemmat hyviä, vähän kellautti takapäätä lopussa. Omilla treenivuoroilla otin Nemolla seuruuta, käännöstä vasemmalle ja hyppy-seisoa. Seuruu oli paljon nätimpää kuin viime viikolla. Tein taas pieniä patkiä ja nyt käännökset oikealle ja vasemmalle. Käännöksiä pitää vielä treenailla. Tehtiin erikseen vasemmalle käännöstä neliömaisena systeeminä, jonka ohjaaja naksutti. Tehtiin myös hyppy-seisoa viitisen kertaa, tosi hyvä! :) Nemon leikki oli tosi hauskaa, kun nappasi patukan ja lähti itsekseen sen kanssa juoksemaan ja heilumaan ennen kuin toi taas mulle. Seuruussa  pitäis muistaa palkata vasemmalla kädellä.

Treenien jälkeen tein vielä eteenmenon, vauhtiluoksetulon ja maahan-seisoa, kun odottelin kuskia autolle. Selvisi muuten sekin, millaista nauhaa ruudussa pitää olla. Kysäisin asiaa yhdeltä narttubortsun omistajalta ja vastaus oli: kaikki käy. Olen tätä asiaa pähkäillyt ja koittanut etsiä oikeanlaista narua. Narulla ei siis ole juuri väliä, etsintätyö oli turhaa. Nyt vain metsästämään kaikenlaisia narupätkiä. Kulmatolppiakin pitäisi kuulemma olla useammanlaisia. Pitänee mennä ostamaan lasten ämpereitä ja muita n. 25 cm korkeita kartioita jossakin vaiheessa.

Aamulla treenailin vähän kapulan pitoa, kun poitsulla oli taas kierrokset katossa. Ihan hyvin alkaa hahmottaa ideaa. Ei enää jäyskäile niin paljon, tosin aina pidemmillä pätkillä innostuu vähän kapulaa kalistelemaan. Nempalla on muuten ollut tänään tosi kivaa, kun hoksasi lapaskassin eteisestä. Päätin lopultakain pestä kaikki hattuhyllyn lapaset ja sehän Nemolle sopii. Millon minkäkin pipon tai lapasen kanssa juoksee pitkin kämppää. Hih, on se hassu koira!