Nemo koki eilen ehkä koko elämänsä kummallisimman iltalenkin. Sami lähti illalla ysin aikaan Nempsun kanssa metsään, mun piti jäädä mahapipisenä kotiin. Pojilla meni reissussa liki pari tuntia, kun Sami oli lähtenyt valloittamaan jotain uutta reittiä. Tälle reitille oli sitten osunut mm. kolme hirveä, piikkilankaa joka oli pitänyt repiä poitsun hännästä, molskahdus veteen ja ukko, joka oli tullut jostain puskista urputtamaan, ettei koiria saa pitää vapaana. Lisäksi poitsut oli joutuneet jouksemaan autotien reunaa ties miten pitkän matkan, kun uusi reitti oli vienyt vähän hassuun paikkaan. Hienosti oli Nemo kuulemma hölkötellyt Samin rinnalla autotien reunassa. Sellainen iltalenkki. Molemmat selvisivät onneksi ehjinä kotiin.

Tänään jätin tokoporukan treenit väliin ja valitsin koiran treenaamisen sijaan itseni treenamisen. Salisopparini loppuu ylihuomenna, joten oli pakko päästä kokeilemaan uusi laji FightCircuit, kun se oli mahdollista. Hyvä ja rankka laji! Kävin treenaamassa Nemon myöhemmin illalla Killerillä. Tehtiin ihan pikku pätkiä seuruuta ja käännöstä oikealle. Ohjattu nouto tehtiin kahdesti vasemmalle ja kerran oikealle - tämä alkaa olla jo aika hyvällä mallilla. Huomenna Hannan kurssilla päästään sitten kuulemaan totuus että onko se ohjattu nouto edes sinne päin :).

Illalla käytiin tänäänkin Kolmisoppisella iltalenkillä. Tälläkin kertaa tehtiin huvikseen etsi-leikkiä pimeässä eli Nemo kiinni ja toinen menee piiloon. Välillä jopa otettiin sellainen 30s. välimatka ennen koiran irroittamista, mutta se nyt vaan lisää Nemon draivia singota metsään. Aikaa etsimiseen menee hävyttömän vähän, voi sitä jälkeä näinkin treenata ;). Tänään hauskaa oli se, että Nemo aavisti treeniin valmistautumisen eikä pissalenkistä ennen autoon laittoa tullut enää mitään. Laitoin treenirepun lattialle ja lähdin pihalle. Nemo teki nopeasti pisut, kääntyi ja kiskoi ihan väkisin autolle. Kiva, että poitsulla on intoa treenaamiseen. Huomenna jatketaan näistä Hannan kanssa - hauska päästä seuraamaan myös muita koirakoita ja heidän treenejään.