Aloitettin päivä ahkerasti viemällä aamulenkillä ensin eksynyt opiskelija valmennuskurssilleen erääseen lukioon ja tehtiin heti aamupäivällä kevätsiivous! Nemo ei tosin ollut kovin mainio siivousassistentti, kun lähinnä hääri imurin suuttimen kimpussa tai pyöri muutenkin tiellä. Onneksi "pois"-käsky on jo aika hyvin mennyt jakeluun. Voisi ottaa vaikka maassamakuun treeniä samalla, kun imuroi, niin saisi tuo koira jotain hyödyllistä tekemistä.

Tänään käytiin kuitenkin taas tekemässä omaa pikkutreeniä. Mentiin viereisen koulun pihaan, missä Nemoa kuitenkin uskaltaa pitää vapaana. Alkuun taas riehutusta lelulla. Tämän jälkeen tehtiin kolme noutoa, viimeinen 650g kapulalla. Noudot ja luovutukset meni ihan ok. Sitten tein pikkupätkiä seuraamista. Parhaiten seuraamisessa toimi nyt nami suussa. Tein alkuun palkkausta pelkästä kontaktista.

Sitten tehtiin eteenmenoa. Ensin pelkkä eteenmeno patukan luo ja maahan. Tällä kertaa maahanmeno oli nopeampi. Kokeilin eteenmenoa myös seuraamisesta. Nemo näki, kun patukka vietiin päähän, joten ei meinannut malttaa seurata ollenkaan. Ensi kerralla otan luoksetulosta seuruun ja siitä eteenmenon pitkällä välimatkalla.Tätä yhdistelmätreeniä eteenmenoon pitää ottaa lisää. Emäntä voisi ensi kerralla kiinnittää myös enemmän huomiota omaan asentoonsa ja pitää ne kädet sivuilla :). Pitää hankkia se koulutusliivi, niin ei tarvitse aina pitää purupatukkaa piilossa selän takana. Meillä oli mukana oma treeniavustaja / valokuvaaja, joten otettiin Nemosta sitten vielä valokuviakin koulun pihalla. Tässä vähän tämän päivän meininkiä kuvasarjan muodossa.

Nemo ja purupatukka

Ready, steady....

...and GO!

Kapulan palautus ja patukkapalkka

Seurailua

Päivän poseeraus

Treenien loppupuolella Nemo ynähti taas etujalastaan, en edes oikein tiedä mikä asento tuntui inhottavalta, kun Nemo hyppäsi vasten mun takapuolta. Pitää tarkkailla sitä jalkaa ja jos oireita ilmenee treeneissä lisää, käydä tutkituttamassa asia. Ilmeisesti kyseessä on sama jalka, jonka Nemo teloi pentuna pari kertaa. Toivottavasti jalassa ei ole mitään sen kummenpaa. Jalassa ei ole ilmennyt kipua treeneissä tai lenkeillä. Voi olla, että tietyt asennot tai liikahdukset saa aikaan jonkinlaisen pienen kimauksen jalassa.