Tänään seikkailtiin Espoossa ja käytiin pitkästä aikaa vähän treenailemassa. Ella-kasvattaja kävi poimimassa meidät matkaan Leppävaaran asemalta ja mentiin treenailemaan Vermon raviradan kupeeseen hiekkakentälle. Otin Nemolla sekalaisen setin alo-luokan juttuja ja ohjattua noutoa. Alkuun maahan-seiso -käskytystä peruuttaen ja alo-luokan jättävät liikkeet. Näissä liikkeet ihan ok, mutta seuruu vähän laiskaa. Tehtiin myös vähän pelkkää seuruuta, ohjattu nouto nakeilla ja leluilla oikealle ja vasemmalle. Otin Nemolla vähän paikallaoloa häiriön kanssa, luoksetulon ja Ella napsi Nemosta vähän poseerauskuvia.

Oli ihan kiva puuhailla Nemon kanssa ja samalla seurailla Ellaa treenaamassa omia koiriaan. Hyvin Ella on kyllä saanut hetsattua koirilleen intoa seuruuseen, mistäs Nemolla tuollainen into ja energia saeraamiseen saatais? Nemo ei oikein tykännyt, kun muut koirat sai treenata ja itse piti olla puussa tai aidassa kiinni. Kärsimätön tapaus, aina pitäisi olla riehumassa. Seuruuta pitää työstää edelleen ja ohjatussa noudossa olisi ihan hyvä alkaa treenata merkille menoa enemmän. Kiitos Ellalle treeniseurasta, vinkeistä ja kyydityksistä!

Treenailujen jälkeen hypättiin  Nemon kanssa bussiin ja käytiin vielä Olarissa lenkkeilemässä Poju-koiran kanssa. Nemo ja Poju pörräsivät täyttä vauhtia ympyrää metsässä ja leikkivät hippaleikkiä. Tämän päiväinen oli taas melkoinen seikkailupäivä, kun oltiin Nemon kanssa liikkeellä kuutisen tuntia ja pörräiltiin ympäri Espoota neljällä eri bussilla. Huomenna matkataankin taas junalla Jyväskylään ja mamma lähtee revityttämään viisaudenhampaansa pois. Jaiks!