Tänään valkeni ihana aurinkoinen aamu, joten käytiin aamulenkillä luontopuolulla. Siitä todisteena muutama kuva:

Nemo on jo oppinut kivasti elämään Nilon kanssa. Usein Nemo tosin jo tietää, mitä tuleman pitää ja koittaa mennä pöydän alle Niloa piiloon - missä ei ikinä onnistu. Onneksi Nemo ei ole pennulle ollenkaan vihainen vaan osaa käsitellä Niloa niin hellävaraisesti kuin mahdollista. Nykyisin vaihtaa suosiolla huonetta, jos Nilo esimerkiksi tunkeutuu sen turvalinnaan eli veljen huoneeseen.

Nilokin on osoittanut osaavansa suhtautua uusiin asioihin hienosti. Eilen käytiin rokotuksissa ja sirutuksessa eikä poitsu ollut lääkärissä käynnistä tai neuloista millänsäkään. Eläinkaupassakin käytiin eikä sielläkään pitänyt mitään älämölöä. Hirveän ruuanahne se tosin on. Oli nakertanut tänään Nemon kankaiseen ruoka- ja lelukassiin reiän, että oli päässyt käsiksi Nemon frolicceihin. Kassi oli korkealla ruokatynnyrin päällä, joten reiän nakertamiseen on oikesti pitänyt jo nähdä vaivaa.

Illalla käytiin vielä Nemon ja äidin kanssa Kasavuorella Nellin haudalla. Nellin hautapaikasta taitaa tulla meille jonkinlainen pyhiinvaelluskohde ja onhan Kasikselta huikeat maisematkin. Iskä oli käynyt eilen illalla viemässä Nellin haudalle kynttilän (iskä on aiemmin hilannut sinne myös hautalyhdyn). Iloksemme kynttilä paloi vielä lyhdyssä ja näytti kauniilta, kun loimotti keskellä pimenevää metsää.

Tässä vielä muutama kuva pikkuvintiöstä. Seuraavalla Espoon reissulla Nilo onkin jo vähän isompi riiviö. Nemon kanssa lähdetään takaisin Jyväskylään huomenna puoli kolmen junalla. Nemo voi olla tästä jopa ihan mielissään - ei enää pikku riiviötä!