Tänään tein pikatreeninä yliopiston kampuksella lenkin ohessa treeniä Pieksämäen tokokokeeseen, joka on kahden viikon päästä. Tehtiin vähän seuruuta ja luoksetuloa. Seuruussa vire ei ollut niin huipussa kuin normaalisti vinkulelun kanssa. Muutamia hyviä pätkiä, mutta oli välillä sellainen olo, että mitä tästäkin nyt taas tulee? Koitin siis palkata eka kehulla, sen jälkeen antaa lelun taskusta. Heti kun Nemo huomasi, että lelu meni taskuun, vire laski. En odottanut yhtään tällaista reaktiota, ja se on aika iso ongelma.Olin pelannut sen varaan, että tällä keinolla olisin saanut rakennettua seuruuta palkattomampaan suuntaan. Miten rakennetaan hyvä seuruu kahdessa viikossa koiralle, jota ei vois vähempää kiinnostaa? Hidastukset edelleen ihan outoa kamaa, jää vaan seisomaan sivulle. Siis mitä enemmän treenataan sen huonommin menee. Voi kökkö!

Luoksetulossa Nemo on nyt ruvennut sekoilemaan paikan kanssa eli tulee joskus suoraan vasemmalta sivulle, kun pitäisi tulla eteen. Luoksetulossa olen koittanut saada suoria eteentuloja, mutta on se pirulainen vaan taitava laittamaan sen peppunsa vinoon! Samoin, jos pistän kädet sivulle, voi tulla melkein minne vaan. Tätä pitää nyt hinkata kovasti, että sujuu kokeessa hyvin. Tässä on tullut nyt jotain omituisia ongelmia, kun en ole ajoissa tajunnut kiinnittää huomiota käsien asentoon. Jos käsi edessä, tulee eteen, muuten voi tulla suoraan sivulle. Outoa. Samoin pitää vahvistaa sivulle siirtymistä käskystä, varastaa tässä usein.

Nyt pitää viettää ahkerat kaksi viikkoa ja koittaa hioa helpot virheet pois. Seuruulle ei laatutakuuta voi antaa, kun Nemon innostus on mitä on. Pääasia, että seuruista nyt selvittäis kunnialla ja Nemo hoitais kaikki muut osat normaalitasollaan, niin olen tyytyväinen. Sitten varmaan jätetään seuruun tankkaaminen kokeen jälkeen vähäksi aikaa kokonaan, jos sekin auttaisi lisäämään kiinnostusta liikkeeseen.

Illalla käytiin Kolmisoppisella pikalenkillä. Sami meni välillä piiloon ja Nemo sai etsiä. Vähän laiskaa oli poitsun etsiminenkin, totesi vaan parin metrin päästä, että tossa tuo on ja jatkoi haisteluitaan. Sitten kun pidin kiinni ja Sami juoksi piiloon vauhti oli parempi. Ehkä Nemoonkin on pesiytynyt syysväsymys, sitä on ollut liikkeellä. Huomenna ois pk-treenit, katsotaan mitä treeniä keksisin sinne.