Nemppa alkaa keppionnettomuuden jäljiltä olemaan jo ihan normaali. On ollut oikeastaan koko alkuviikon, poikkeuksena se, että saattaa korista tavallista enemmän. Virtaa on ihan yhtä paljon kuin ennenkin ja aamuisin on sen oloinen, että jos joku ei nyt heti keksi mulle jotain tekemistä, mä räjähdän. Ainoa lisähaaste aamuihin on tullut kipulääkkeen ja mahansuojalääkkeen antamisesta. Mamma ei taas pelannut korttejaan kovin viisaasti, kun yhtenä aamuna laittoi napit nakkeihin niin että Nemo oli vieressä. Tästä syntyi heti tilanne, että Nemo aavisti mitä tuleman piti ja sylki kaikki nakit järjestelmällisesti pois. Pelkät pillerit muljautteli kielellä ulos suusta. Pakko oli sitten vaan tunkea tabut kurkkuun ja nakkia perään. Alas menivät kakki tabletit.

Seuraavana aamuna Nemo heti nakkipussin rapinan kuullessaan menikin sitten sängyn alle piiloon, mistä sen sai repiä väkisin kaksi kertaa pois ja kantaa sylissä keittiöön. Tänä aamuna aateltiin olla olevia ja antaa nakit treenin ohessa. Mamma vaan tyhmänä sitten ajatteli tarjota istu-maahan -treeniä, ja ekasta istumisesta Nemo tajusi, että "taas niitä paskanakkeja tulee" ja lähti kiemurtelemaan turvaan. Annoin pillerin ekassa makkaranpalassa, minkä söi hyvin ja loput sylki pihalle. Tuota mahansuojalääkettä on 4 viikon kuuri, tätä samaa sitten joka aamu :).

Nemppa oli eilen sen verran eloisa, että käytiin tekemässä sille pieni jälkitreeni. Tehtiin jälki kolmisoppiselle (kaksi kulmaa ja useita keppejä). Ajettiin jälki ihan tuoreena, kun ei jaksettu odotella jäljen vanhenemista. Nempalla oli taas hirmuinen hinku ajaa jälkeä. Kepit meinasivat jäädä metsään, mutta nyt huomautin niistä ja pyysin nostamaan. Muutaman kepin taisi nostaa ihan itsekin. Koitin olla tosi skarppina, jos edes haistoi kepin suuntaan ja heti kamala kehuminen ja kannustus päälle. Ihan hyvä treeni, jäljen lopusta kävi vielä nostamassa kepin ilman valjaita ja toi käteen. Kulmat meni hienosti, ei pahemmin pööpöillyt niissä ympyrää.

Pieniä jälkitreenejä koitetaan ehtiä tekemään vielä tänä syksynä, lähinnä keppien nostotreeniä. Tokoa/tottista treenaillaan vasta ensi viikolla, kun niissä tempo on kovempi ja palkkana pitää leikkiä patukalla. Kun en Nempan nielun/mahalaukun kuntoa tiedä, parempi jättää tällaiset aktiviteetit vähäksi aikaa pois, niin ei ainakaan aiheudu Nemolle mitään kipuja.