Maanantaitreenit Killerillä tokoporukan kanssa. Paikalla oli taas uusia koiria, kurssiksi tuntuu olevan aika paljon osanottajia, kun joka treeneissä on aina eri koiria. Tällä kertaa uusina sakemanni ja belgi (jonka nimi oli muuten Nemo). Oman Nemoni kanssa tehtiin tänään taas vaihteeksi seuruuta muutamaankin otteeseen. Alkuun pätkä seuruuta, sitten yhteismakuu ja luoksepäästävyys. Nämä taas tosi kivoja, tosin Nemppa olisi voinut ehkä jaksaa istua sivulla vähän tomerammin.

Nemo oli jotenkin tänään vähän flegu ja mamillakin oli pasmat sekaisin ("sivu"="irti"). Seuruussa siis vähän vaihtelevaa toimintaa kummankin puolelta. Tehtiin BH-koemainen häiriötreeni, jossa toinen koira maassa ja toinen treenaa vieressä. Tässä kekattiin sitten käyttää patukan heittoa palkkana ja alkoi taas Nemollekin kontakti maistua. Tätä en ole kovin paljon käyttänyt, kun Nemppa varastaa ja edistää niin helposti. Jotain lelu-leikkiä tuossa varmaan olisi kyllä syytä käyttää - pelkkä nakki ei oikein poitsua sytytä. Hmm.. Ikuisuusprojekti ja tyhmä ohjaaja...

Paikkamakuut meni ihan mahtavan hyvin! Kävin palkkaamassa lyhemmin väliajoin, jottei Nemo tympäänny koko hommaan ja lopussa patukkaleikkiä. Huomenna onkin ensimmäinen Helmisen Hannan koulutus, tosin ilman kouluttajaa :). Käyn Nemon kanssa omalla treenivuorollamme tekemässä into-seuruuta ja kokeilemassa ohjattua noutoa. Jospa tuo seuruu naksahtaisi jossain välissä paikoilleen.