Mammalla alkoi eilen kesäloma! Paljon vapaata aikaa tarkoittaa toivottavasti myös sitä, että treenaillaan kesän aikana ahkerasti. Nemon kanssa on pidetty yllä pk-esteen 1 m tavoitetta käymällä Palokan Viihdekeskuksella hypyttämässä. Ollaan käyty viikon sisään nyt kahdesti.

Ollaan tehty ihan superisti hetsausta eli toinen pitää kiinni ja toinen menee esteelle ja taputtaa estettä ja kutsuu Nemoa minkä ehtii. Siitä sitten vapautus ja kylläpäs menee este nätisti yli. Ei ole kuin ihan pari kertaa kopauttanut takajalkoja esteeseen. Ollaan menty vielä varmuuskorkeuksilla. Eilen hypättiin korkeutta "3 talouspaperin pidempää sivua". Ei ollut mittaa, joten keksittiin oma mitta. Tiedoksi vain, että 3 talouspaperin pidempää sivua on yhteensä 72 senttiä :). Ensi kerralla nostetaan korkeutta kolme senttiä ja siitä sentti sentiltä ylöspäin.

Tavoitteena oli ensikin viikolla käydä hypyttämässä ja treenaamassa seuruuta ja muuta, mutta tänään huomattiin, että Nemo kinkkasi aamulla toista takajalkaa. Käytiin eilen huvikseen kävelemässä Nemon kanssa Laajavuori ylös ja tällä reissulla Nemo oli onnistunut repäisemään palan anturaa toisesta takajalasta pois. Jännä, ettei eilen illalla kinkannut yhtään, vaikka käytiin kattomassa vielä Peukkulassa lampaitakin. Nemo oli muuten sitä mieltä, että lampaiden kanssa voisi koittaa leikkiä. Viime vuonna oli sitä mieltä, että lampaat on järjettömän pelottavia mörköjä!

Aamulla sitten kinkattiin lenkki metsässä kolmella jalalla. Meillä on jo meneillään taistelu tassutulehdusta vastaan ja melkein jokapäiväisiä Malaseb-pesuja, mutta nyt yksi tassu saa sitten vielä erityishuomiota desinfiointiaineen ja Terra-Poly:n muodossa. Eipäs tässä sitten mitään treenailla ennen kuin tassu paranee ja koira pystyy taas kävelemään normaalisti. Yllättävän vähän pipi Nemoa näyttää haittaavan, ei juurikaan nuole haavaa, mutta sitten kävelyssä vähän kirpaisee.