Käytiin pitkästä aikaa pyörähtämässä näyttelykehässä. Kehä oli tänä vuonna kaksi kertaa isompi kuin viime vuonna, siitä iso plussa. Nyt oli tilaa ihan juoksuttaakin koiraa. Mentiin hyvissä ajoin paikalle ja onnistuin saamaan Nemolle häkkipaikan kehän laidalta, istuttiin itse häkin edessä. Siitä Nemon oli hyvä tarkkailla tapahtumia.

Meidän luokassa eli nuorten luokassa uroksissa oli kolme koiraa. Itsellä oli tosi hyvä fiilis kehässä ja Nemokin seisoi ja juoksi mallikkaasti. Vähän taas törmäili ja koitti laukata, mutta muuten ihan erilaista meininkiä kuin vielä vuosi sitten Jyväskylässä. Antoi tuomarinkin katsoa aika kivasti, ei istunut, mutta nojaili vähän mun jalkaan. Saatiin punainen nauha ja ERI, mutta kilpailuluokassa jäätiin  viimeisiksi. Kahdelle muulle SA, Nemolle keltainen nauha. Tuomarina oli suomalainen Marja Talvitie, joka sanoi meidän mustapäästä seuraavaa:

"Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä pää, hieman suuret pyöreät silmät. Hyvä kaula ylälinja ja häntä. Löysät kyynärpäät ja pysty olkavarsi. Seisoo ja liikkuu kinnerahtaasti. Erinomainen karvanlaatu, ei täydessä turkissa."

Nemo ei taida olla tyypiltään suomalaisten tuomareiden mieleen, kun taas jäätiin luokkamme jumboiksi. Erkkarissa brittituomari oli vähän enemmän haltioissaan. Tällä kertaa meillä olisi mun mielestä ollut saumatkin menestyä, kun seisotus meni nappiin. Kehässä kävi kuitenkin paljon koiria, joiden seisotus ei ollut yhtä hyvää kuin meillä. Jee, jossain menty eteenpäin! Tuomarilinja oli tänään selvä: kohtuu iso uros, jolla paljon valkoista kaulanympärillä. Viimeisessä SA-luokassa kaikki koirat oli ihan samasta puusta, muutamia värityksen paikan eroja lukuun ottamatta. Mutta saatiinpahan taas uutta kokoemusta!

Näin hienosti me osattiin seisoa! :)