Meillä oli taas tällainen "moi, me tullaan pikapikaa treenaamaan, kun seli seli seli..." -treenipäivä eli Sami istui autossa ja odotteli, milloin pääsee jatkamaan kemian diojensa tekoa. Saatiin siis tehdä ekana. Ajattelin, että oltais oltu supernopeita, mutta menihän siinä taas aikaa, kun virittelin agiesteen alkuhyppyyn ja sitten käytiin vielä kaivamassa pk-este kaiken maailman roinien seasta kentälle. On vähän pöljä fiilis käydä välillä pk-treeneissä vaan pyörähtämässä, mutta Nemolle se on varmaan parempi. Pääsee tekemään vaan yhtä juttua ja treeneistä jää helpommin positiivinen jälkifiilis, kun ei ole aikaa tehdä niitä ylimääräisiä pilalle meneviä suorituksia.

Tein alkuun siis hyppyä 70 cm agiesteellä. Tästä kaksi edestakaista hypytystä. Nemolla oli kova hinku päästä hyppäämään agiestettä, kun ei meinannut pysyä millään käskyllä aloillaan. Näistä hyvät neljä suoritusta. Sitten mietittiin kouluttajien kanssa, miten nostetaan pk-estettä. Aluksi meinattiin nostaa vaan agiriman verran, mutta tämä viritelmä ei toiminut. Riskillä nostin esteen korkautta pienen laudan verran eli n. 15 cm. Esteessä korkeus oli siis jo n. 70cm + 15 cm - korkein hyppy meille tähän mennessä. Tästä eka hyppy oli huono, Nemo rysäytti lautoihin kunnolla, takaisin taisi tulla ok. Menohypyssä taas sitten ok, mutta paluussa kuulemma kolautti vähän. Sitten viimoiset niin, että juoksin rinnalla ja kannustin hyppäämään - näistä kaksi tosi hyvää hyppyä ja jätettiin homma siihen.

Oli jotenkin vähän hassu olo, kun yleensä kentällä treenaa meidän kanssa toinen koira samaan aikaan, mutta tällä kertaa kaikki treenaajat ja molemmat ohjaajat seurasivat meidän suoritusta - EI PAINEITA! Onneksi tällä kertaa "Jennan ja Nemon tottistoilailut -show" ei ollut niin paha kuin yleensä. Meillähän meni ihan hyvin, vaikka varmaan näytti eika pöljältä noin niin kuin muuten. Meitsi juoksee naama punaisena edestakaisin ja koittaa olla tosi nopea.

Seuraavissa treeneissä otetaan muuten sitten ihan kunnolla syyniin tuo hallissa ohjaajaan keskittyminen. Se on jännä, että Nemon on hallissa niin vaikeaa vaan odottaa, että kohta aloitetaan. Viimeisen hypyn jälkeen kutsuin Nemon luokse, mutta jostain syystä lähti koluamaan sitten vielä molemmat kouluttajat läpi - oisko näillä lisää nakkeja? Nämä ylimääräisten ihmisten tutkimiset voisi karsia jatkossa pois.