Tämä viikko ollaan oltu Nemon kanssa taas reissussa, tällä kertaa Joensuussa mummolassa. Mun mummi oli kaksi viikkoa sairaalassa ja lähdettiin Nemon kanssa sitä sitten katsomaan. Mentiin junalla maanantaina ja käytiin vielä samana iltana mummia katsomassa sairaalassa. Minä juttelin mummin kanssa sairaalan huoneessa ja Nemo poseerasi äidin kanssa ikkunan takana. Mummin ilmeestä oikein näki, miten kovasti sen teki mieli päästä Nemoa rapsuttelemaan. Mummi pääsi sairaalasta tiistaina ja oli todella iloinen, että pääsi kotiin ja mummolassa oli vieraita: äiti, minä ja Nemo.

Mummolan reissun toinen syy oli marjankeruu eli mummolan pihan n. 20 marjapuskan putsaaminen. Äiti oli aloittanutkin jo urakkaa ja minä liityin marjakomppanian kolmanneksi jäseneksi äidin ja ukin lisäksi. Sillä aikaa, kun minä kökin puskissa marjoja keräämässä, Nemo oli mummon rapsutettavana sisällä. Mummo ja ukki olivat tosi iloisia, kun tuli koira kylään ja Nemo toimi taas uudessa ympäristössä uusien ihmisten kanssa tosi hienosti. Kävi aamuisin mummia ja ukkia moikkaamassa ja meni sängylle viereen nukkumaan. Äidin velikin kävi kylässä ja sitä Nemo vähä pälyili - tumma ja pitkä mies. Seuraavalla visiitillä suhtautui taas vähän rennommin.  Torstaina myös Sami pöräytti autolla Joensuuhun visiitille, joten Nemolla oli sitten vielä yksi rapsuttaja lisää :). Nemppa oli koko kuusipäiväisen reissun tosi rauhallinen eikä pahemmin hyppinyt mummin ja ukin päälle. Viikon aikana ei Nemon kanssa ehtinyt kovin paljon puuhailla, mutta tuntuihan tuo tyytyvän ihan hyvin lenkkeilyyn ja huomion kohteena olemiseenkin.

Tänään käytiin Nemon kanssa Kolmisoppisella tekemässä esineruutu. Hyvin huomasi, että Nemolla oli ollut vähän "tylsää" viime aikoina. Nemo teki varmaan elämänsä parhaan ruudun. Palautti kolme esinettä ihan kiitämällä käteen. Jes, joku juttu mennyt taas eteenpäin! Ensi viikolla palataan taas treenien pariin.