Hurautettiin metsään aamulenkille. Mentiin samaan paikkaan kuin eilen, mutta tällä kertaa Sami pilkkoi jälkikeppejä sillä aikaa, kun mä puuhailin vuorotellen koirien kanssa. Nemolle tein tunnarikapulan etsintää mättäiköstä. Tämä oli helppo treeni, Nemo löysi kapulan aina ihan heti, vaikka jemmasin sen aina mättään taakse. Nyt kysymys kuuluu: Miten Nemolle opetetaan  se, että yhdestä tunnarikapulasta pitää haistaa meikäläisen haju? Tunnarikapula on Nemolle mieluinen pureskeltava, joten pureksiminen pitää tästä hommasta karsia jossain vaiheessa pois.

Sipille tein välissä tunnarikäpyjä neljä kertaa. Sipille voi tehdä vaikka viisi toistoa peräkkäin ilman palkkaa, tekee hommia pelkästään siitä ilosta, että saa puuhailla jotain. Nemoon voisi Sipiltä siirtää vähän tätä mentaliteettia.

Nempan kanssa tehtiin lopuksi vielä pisto- ja motivaatiotreeniä esineillä. Sami meni esineen kanssa vähän matkan päähän ja huilutteli lelua Nemolle. Lähetin Nemon sitten hakemaan esineen - kerrankin lähti sinne, minne sen osoitin. Esineisiin Nemolla on ainakin hyvä motivaatio, kun kävi pariin otteeseen kaivelemassa lelun kassista ja toi käteen. Nemppa on taas tosi nälkäinen, kun ei ole syönyt eilen illalla ja tänään aamulla mitään. Frolicit oli tänään vähän kovempaa valuuttaa kuin narupallo.

Tänään laitetaan jälkikeppisaalis kuivumaan ja korkataan jälkikausi ensi viikolla.