Eipäs viime sunnuntaina ollutkaan viimeinen treeni Killerillä. Tänään oli nimittäin vielä yksi kerta torstaitokoa. Mentiin Nempan kanssa bussilla, kun Sami on taas opettamassa Kuopiossa.

Alkuun tehtiin paikkamakuu. Nemo nousi ennen kuin olin ehtinyt edes paikalleni seisomaan. Ollaan tehty viime aikoina kai liikaa paikkamakuuta eli pidetään siitä nyt tauko. Vahvistan vain maahanmenoja ja ylösnousuja. Häiriömakuuta pitää tehdä tasaisesti niin, ettei kyllästy.

Makuun jälkeen pujottelua koirapiirissä pariin otteeseen. Ensimmäisellä kiekalla meni päin prinkkalaa. Unohdin palkata ja Nemo hyökki pikku koiraa päin. Sain sitä sitten kovistella ihan tosissani kesken seuruun. Saisi nyt lopettaa kaikki hyökkimiset, teki niitä hallilla ainakin kolme kertaa. Joka kerta tämän laukaisi toisen koiran liike kohti ja haukku. Tokalla kerralla meni jo paremmin, kun annoin vähän nakkiakin välissä.

Omalla vuorolla tein alkuun huvikseen ohjatun noudon vasemmalle. Ei olla aiemmin hallissa tehty, joten ajattelin kokeilla sitä. Kolmannella lähetyksellä tajusi, mitä "merkki" tarkoittaa. Pitänee pitää tästä kertaustuokio. Haki vasemman ensimmäisellä oikein.

Sen jälkeen tein vähän seuruuta. Vire ei ollut nyt niin hyvää kuin joskus aiemmin. Taas loi katsetta maahan välillä. Tehtiin muutamia parin askeleen seuruita lentävällä palkalla. Muutama myös palkalle vapauttamisella eteen. Tämä ei ehkä ole Nemolle hyvä, koska voi oppia edistämään ja palkkaan jo muutenkin liikaa eteen, mutta palkalle päästämistä ja palkan heittämistä voisi käyttää jatkossa enemmän.

Pitää tehdä nyt kuurina tuota vireen ja ilmeen nostoa eli lyhyttä pätkää ja palkkaa pelkästä perusasennosta. Nemolle pitäisi saada kovempi into tekemiseen ja perusasentoon tulemiseen. Seuruuta pidempänä sitten vaan harvemmin. Osaa seuruun kyllä, joten sitä ei saa hinkata. Nemo kyllästyy tuttuihin juttuihin todella nopeasti, joten sen kanssa pitää muistaa vaihdella treenejä ja pitää elämä mielenkiintoisena. Seuruutakin piitää muistaa tehdä erilaisina treeneinä niin, että aina on intoa tekemiseen.