Ajeltiin Lappeenrantaan ihastelemaan jos jonkinlaista mustavalkoista ja ruskeaa hännänheiluttajaa Lappeenrannan bortsujen ja kelpieiden erikoisnäyttelyyn Koukanniemeen. Pitkä ajomatka Lappeenrantaan poiki meille tänään tuloksen AVK4. Meidän luokassa oli uroksia suunnilleen kymmenen, joten siihen nähden oikein mukava saavutus! Sää oli avoimen urosten luokan aikaan vielä aika siedettävä, puolipilveä ja pientä tihkua, mutta loppua kohden sade vain paheni ja loput kehät pyöriteltiin läpi totaalisessa rankkasateessa!

Näyttelystä jäi paljon taas käteen kaikkea sellaista, mitä voisi vielä kehittää. Nemo oli meidän ensimmäisessä kehässä turhan innokas ja kulmaan menossa laukkasi ja pomppi. Onneksi saatiin ottaa tämä uusintana eli kulman puoleen väliin saakka. Nemon seisotukset voisivat olla myös parempia - seisoo aika usein jalat mahan alla. Tuomarin kopeloinnissa turvauduin Froliccien syöttämiseen, koska muuten olisi varmaan istunut tai väistänyt - tätä pitää treenailla (ei sitten ehditty tätä laittaa kuosiin vielä tähän näyttelyyn). Näistä pikkupelleilyistä huolimatta kuitenkin ERI.

Kilpailuluokkassa Nemon motivaatio oli ihan nollaluokkaa ja juoksutus kehää ympäri oli ihan kamalaa. Haisteli maata, laukkasi eikä olisi millään malttanut vain ravata. Välillä toki meni sitten ihan mallikkaastikin. Saa siis olla tyytyväinen, että näinkin hyvin tänään sijoituttiin. Ajattelin, että homma kaatuu kilpailuluokan juoksutukseen ja joudutaan kehästä pihalle ilman sijoitusta.

Joku tanskalainen nainen kävi myös Nemoa myöhemmin kopeloimassa. Tunsi Nemon isän, joten halusi käydä tutkailemassa poitsua vähän lähempää. Tykkäsi kuulemma siitä, että Nemo on rakenteeltaan vähän pitkulainen :). Hassua.

Tuomari Kathie Kinton (Iso-Britannia) sanoi Nemosta seuraavaa:

"Correct bite. Very well balanced head. Flatt skull. Well set ears. Good front. Well placed shoulders. Good lenght to high. Very good tail set. In good condition. Movement good extension. Correct in front. Slightly ebosed behind but moves well."

Myös muut Maccabee-koirat menestyivät todella hyvin, onnittelut vielä etenkin Lucylle ja Jerrylle! Maccabee-ryhmä, jossa Nemonkin kanssa huseerasimme, tulikin hienosti kasvattajaluokan kakkoseksi. Oli tosi kiva treffata Ella-kasvattajaa ja Lucyn omistajaan Leenaa sekä muita bortsujen omistajia. Tästä sitten taas kohti uusia näyttelyitä!