Käytiin tänään treenaamassa taas hyppyä Viihdekeskuksella. Lämmittelyinä lenkkeilyä lähimetsässä ja noutoa. Tehtiin pari jättönoutoa (juoksu päätyyn, kapula jää välille). Nemolla oli niin kiire, että joutui tekemään monta yritystä kapulan saamiseksi matkaan. Luovutukset hyviä, ei mälläillyt kapulaa. Tein myös yhden perusnouden - tämäkin tosi kiva.

Hypyissä käytiin sitten ihan tosissaan vääntöä siitä, millä metodilla este ylitetään. Nemo teki eka hypyn tosi hienosti, toka kolautti esteeseen, kolmas toinen takajalka esteeseen ja sitä rataa. Yhden kerran rysäytti ihan päin estettä ja ensimmäinen lauta tuli alas. Onneksi lähti irti, muuten olisi voinut sattua. Vietiin koira autoon lepäämään ja juomaan ja sitten toinen yritys. Tässä aika sama homma eli ponnasi tosi usein esteestä jommalla kummalla jalalla. Lopulta saatiin kolme hyvää suoritusta kaikkien ihmehyppyjen väliin ja viimeisestä onnistuneesta leikkiä frisbeellä. Esteessä korkeutta 82 cm. Hohhoijaa, että osaa olla vääntöä tuon koiran kanssa! Pitää hommata sellainen pieni risupintainen juttu viimeisen laudan päälle, ettei tunge niitä tassujaan siihen esteeseen.

Välissä tehtiin Sipin kanssa hyppynoutoa ja tasamaan noutoa. Sipillä vähän sama homma, hyppää laakana ja kerran kaatoi koko helkutin esteen! Sipillä korkeutta samat 82 senttiä. Tehtiin sit nouto vielä matalammalta ja jätettiin siihen. Kivasti malttaa oottaa, että saa käskyn noutaa.

Tämän jälkeen Nemolle vielä pieni seuruutreeni. Tällä kertaa Samin kanssa. Nemolta pitää kyllä alkaa otta tiukemmin kaikki mahdolliset luikuilut ja muikuilut kentällä pois. Sami aloittikin seuruun sitten niskasta ravistelulla, kun sivulle-käskyn jälkeen nenä pysyi vaan maassa. Seuruut oli ihan kivoja ja palkaksi frisbee-leikkiä. Kyllä se tämänkin osaisi, kun vaan viitsisi. Välillä vähän ärsyttää tuo Nemon luonne, että muikuilee menemään oman mielensä mukaan. Pitää tosiaan nyt alkaa kiinnittää enemmän huomiota siihen, että siltä vaatii huomion ja kaikki turhat haisuttelut yms. jätetään kentällä pois.