Käytiin tekemässä Nemolle jälki meidän mustikkapaikalle. Lähtö aika samalta paikalta kuin viimeksikin, pituutta n. 400 m. Annettiin vanheta puolisentoista tuntia. Maasto vaikutti hyvältä ja jälki malliltaan myös kivalta, joten ajattelin sen olevan Nemolle aika helppo. Jälki oli taas merkattu hyvin ja kepit ripoteltu tasaisin välimatkoin.

Nempan jäljestäminen oli tänään kuitenkin aika hyppivää. Seurasi jälkeä, sitten kaarros jäljeltä, jäljelle ja taas pois jäljeltä. Muutaman kerran tosin olin varma, että ollaan pois jäljeltä ja huomasin, että ollaankin ihan oikeassa suuntimassa. Siinä vaiheessa, kun huomasin, ettei keppejä nouse alkupätkältä yhtään, totesin että pieleen menee. Muutaman kerran joutui myös ihan hakemaan jälkihajua, ei pitänyt nokkaa kovin tiiviisti lähellä maata.

Nemppa nosti ainoastaan viimeisen tai toiseksi viimeisen kepin. Olin ihan hilkulla jättää palkkaamatta, mutta annoin silti Samin putkahtaa puskasta palkkaamaan. Jatkossa tehdään niin, että tällaisista jäljistä ei palkkaa heru vaan tehdään toinen helpompi jälki.Tarkkuutta ja motivaatiota pitäisi saada hommaan vähän lisää. Kokeillaan nyt lisätä motivaatiota nälän kautta eli huomenna Nemo ei saa ruokaa ja perjantaina ajetaan sille uusi jälki, jonka päässä herkkukuppi. Samoin merkataan ainoastaan kepit ja iso palkka kepeistä (pitää hankkia jotain superherkkua!). Kokeillaan, josko tällä konseptilla saisi taas vähän tarkempaa tulosta.

Muuten en tänään ole Nemon kanssa paljon treenaillutkaan, tehtiin vähän kapulan pitoa, leikkasin kynnet ja revin takkuja hännästä. Nemolla meni mökkireissulla häntä vähän piloille, kun irtoamassa olleet karvat rastoittuivat häntään, niitä olen nyt parina päivänä kammalla availlut - ei ole poitsusta yhtään kivaa, mutta antaa kammata nätisti. Huomenna tehdään kevyt tokotreeni kevyellä palkalla ja pe sitten taas metsään seikkailemaan! :)