Käytiin nauttimassa aurinkoisesta syyspäivästä Sallaajärven ulkoilulenkillä. Tämä paikka on ihan hauskaa lenkkimaastoa, sieltä löytyy aina jotain uutta pällisteltävää. Viimeksi nähtiin kaksi isoa pöllöä, tällä kertaa löytyi kuollut kanalintu, jolta oli raadeltu pää pois. Tajusin linnun vasta kun olin komentanut poitsun kiven takaa pois haistelemasta, jolloin tajusin, että tuossa kiven päällähän on linnunraato!

Illalla tokoporukan treeneissä oli aika paljon koiruuksia. Treenien alussa oli pieni konflikti, kun Nemppa singasti yllättäen omalta autolta kohti pientä mäykkyä. Itsellä oli hihna turhan löysällä ja Nemppa ehti pelästyttää toisen koiran ihan kunnolla. Tästä sitten poitsu sai kunnon kurinpalautuksen, hyökkimisiin puututaan nyt ehdottomalla kädellä! Kävivät mäykyn kanssa sitten vielä moikkaamassa, ettei pikkukoiralle jää Nempasta huonoa kokemusta. Eihän tuo poitsu mitään pahaa tarkoita, on vaan niin innolla menossa moikkaamaan. Onneksi kurinpalautus ei vaikuttanut Nempan suorittamiseen, paikkamakuussa malttoi maata hienosti, vaikka kävin välillä autojen takana piiloilemassa.

Tehtiin myös vähän noutoa. Muuten noudot 650g kapulalla meni ihan jees, mutta vauhtia pitäisi saada palautukseen lisää, himmailee luoksetulossa. Lisää vauhtinoutoja siis. Treenien söpöin juttu oli  tämä samainen alkuhyökkäyksen kohteeksi joutunut mäykky, joka harjoitteli noutamista. Rassukka oli pikkukapulankin kanssa sen näköinen, että "mami mä en jaksa kantaa tätä!"´. Niin hassu sellainen pikkukapula, kun on tottunut tuohon vähän isompaan. Tehtiin myös vähän seuruuta tämän mäykyn kanssa samaan aikaan häiriönä, tässä ihan ok pätkiä.