Jee, kevät on jo pitkällä ja lumet solisee puroina metsässä! Käytiin aamulla katsastamassa jälkimetsän lumitilannetta ja todettiin, että vielä pitää hetki odotella ennen kuin Kolmisoppiselle jälkeä saa tehtyä. Nemo pääsi juoksentelemaan aamulenkkinsä. Muutama Nemon poseeraus:

"Nuuh, täällä tuoksuu jo kevät!"

Illalla viimeiset hallitreenit tällä kaudella eli viimoiset pk-treenit. Alkuun häiriömakuu, jonka kesto n. 5 min. Pysyi nyt hyvin maassa, kun häiriökoira teki vain seuruuta. Kävin palkkaamassa pari kertaa välissä.

Mýöhemmin tehtiin hyppyjä. Hypyssä taas agiesteet alussa sivuilla. Muutama ok hyppy, mutta sitten alkoi kalauttaa takajalkoja viimeiseen agiesteeseen. Rimat pois ja pelkät esteet sen jälkeen hyppymerkkeinä. Muutama hyvä hyppy ja jätettiin siihen. Este oli tosi matala about 55 cm, joten paljon pitää tehdä hommia, että saadaan esteeseen korkeutta.

Tehtiin vielä A:ta. Unohdin juoksuttaa alussa yli, joten Nemo koitti kiertää kahdesti. Sitten juoksutin kertaalleen yli, minkä jälkeen olikin innolla menossa esteelle. Heitin patukan yli ja eka suoritus olikin niin hyvä, että jätettiin siihen. Sitten vaan miettimään pää puhki, että missä me kesän aikana saadaan treenattua esteitä ja mistä värvätään häiriökoiria treeneihin. Vapaaehtoiset saa ilmoittautua ;).