Tehtiin pikainen iltapäivätreeni sateen ropistessa niskaan. Alkuun A-esteen ylitys nakilla. Siitä suoraan pikkukapulan nouto, jonka Nemppa haki tosi mallikkaasti. Olisi luovuttanut varmaan nätisti eteenkin, mutta hätiköin vähän palkkauksen kanssa.

Tehtiin pari pätkää seuruuta. Tässä taas vaihtelevaa kontaktia, nakilla imuttamalla parasta tekemistä. Lelun eteenheittoja pitää välttää, kun meinaa jostain syystä jo nyt ennakoida eteenpäin. Lähtöaskeleet taas ilman kontaktia eli varmaankin kuuri parin askeleen seuruuta taas luvassa. Ilman avusteita kontaktin pito haparaa. Rupeaa suoraan sanottua kohta nyppimään koko seuruu, kun ei päästä yli näistä ongelmista millään. No, ei kai auta kun treenata lisää.

Muutama nouto isolla kapulalla. Ekassa koitin vauhtinoutoa, joka meni ihan reisille, kun Nemo olisi ollut luovuttamassa kapulaa suoraan. Juoksi lelun perään kapula suussa ja toi sitten kapulan mulle. Seuraava nuoto suoraan mulle, tosin pakitin vähän karkuun ja koitin saada poitsulle kiireen tuntua - silti ehti mälvimään kapulaa matkalla. Luovutti kuitenkin ihan ok, paremminkin on kyllä kapulaa suussa pitänyt. Nyt taas pitää muistaa treenata sitä luovutusta ja pitoa. Illalla luvassa siis vielä treeni kontaktia ja kapulan luovuttamista.