Keskiviikkona käytiin treffaamassa Nemon veljeä Qiroa, jonka isäntäperhe tuli meidän iloksemme piipahtamaan pikaisesti Jyväskylässä. Nemo oli ihan into pintona uusista koiratuttavuuksista ja kävellessä Jyväsjärven rantaan melkein hirri itsensä hihnaan, kun veti Qiron ja Kessin luo niin kovaa. Tuolle Nemon vetämiselle pitäisi kyllä tehdä jotain, mutta silloin kun on intona, ei kuuntele mitään. Noh, Jyväsjärvellä päästettiin Qiro ja Nemo juoksemaan. Kess jäi hihnaan, kun ei tullut toimeen Nemon kanssa. Kaksi kertaa Nemo erehtyi menemään liian läheltä Kessiä ja silloin sai kyllä takkiinsa. Sen jälkeen viipottikin porukan keulana metrien päässä Qirosta ja meistä. Alussa veljekset vähän mittailivat toisiaan, mutta lopussa osasivat kävellä kivasti ilman mitään pelkoa tappeluista. Oli kiva nähdä Qiroa pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia Tiinan kanssa! Kiitos Tiinalle vielä tästä! :)

Tänään ollaan lähdössä junalla Espooseen. Mulla alkoi loma, joten vaihdetaan Nemon kanssa maisemaa. Aamulla Nemolla oli superpaljon virtaa, joten aamulenkin jälkeen lähdin vielä erikseen treenailemaan sen kanssa koulun pihalle. Tehtiin ohjattua ja ruutua. Ohjatussa taas merkki ja kaksi lelua, merkille menosta ei erillistä palkkaa. Ekat lähetykset merkille meni Nemon intoilun piikkiin eli ihan pipariksi, sitten alkoi kuunnella ja meni merkille tosi hienosti. Haetutin ensin kaksi vasenta, sitten yhden oikean. Nyt ei juuri selkoillut suunnissa ja kahden vasemmankin jälkeen osasi hakean oikein sen oikean, vaikka ei olla oikeaa puolta tehty miesmuisitiin. Yllättävää!

Tämän jälkeen tein vielä vähän ruutua. Ruudussa taas sitten enemmän sekoilua. Ekat lähetykset meni ihan plörinäksi, ei hakenut yhtään oikeaa paikkaa. Sitten vein ruutuun kosketusalustan, minkä jälkeen kaksi ihan ok suoritusta, mutta molemmilla kerroilla Nemo jäi seisomaan ruutuun kosketusalusta suussa. Sitten tein taas ilman alustaa niin, että sain kolme hyvää suoritusta ja se siitä. Pitänee laittaa nyt ruutuunkin tehostettua treeniä, ettei ala sekoilemaan välissä omiaan.

Espoossa on nykyisin pieni uroskultsun pentu Nilo. Saa nähdä, miten Nemo ja Nilo tulee keskenään toimeen - voi olla pikkasen railakasta meininkiä. Kuulemma pennussa virtaa riittää ja Nemohan ei voi vastustaa koiraa, jolla on virtaa leikkiä! Huomenna mennään lenkille kaverini pyrenneittenpaimenkoiran Stellan ja toisen pennun kanssa, joten saapa nähdä, miten tämä lenkki sitten menee. Se nyt ainakin on varmaa, että Nemo pistää kyllä tassua ripakkaasti toisensa eteen, jos yhtään näyttää siltä, että toinen on valmis leikkimään ja juoksemaan. Ainakin leikkiä on siis lomanalkuun tiedossa!