Tälle keväälle jo toinen esineruutu tehtynä. Hyödynnettiin Kolmisoppisen aamulenkki ja tehtiin samalla esineruutu molemmille hunteille. Otettiin ruutu ensin Sipillä. Sillä on kyllä aivan tajuton vauhti! 20 sekkaa ja se on ehtinyt juosta ruudun läpikotaisin joka suuntaan. Sipi nappasi hyvin kaksi esinettä ja toi luokse. Edistystä siinä, ettei syönyt palkkaustilanteessa sormia ja antoi tuomansa esineet nätisti käteen.

Sitten ruutu Nemolla. Nemolla oli myös hyvä vauhti ja työnteon intoa piisasi. Ainoa hassuus on se, että lähetyksessä ei katso yhtään mun runtamasuuntaa vaan lähtee heti hakemaan ne ruudun rajat - taas vasemman kautta taakse ja sieltä nosti esineen. Toisen nosti keskeltä. Nemo pyörii ruudussa kyllä tosi omatoimisesti, mutta kyllä se sieltä esineitä nostaakin. Toisellakin etsinnällä piti hyvää vauhtia yllä. Ensi kerralla voitais vaihteeksi tehdä pistotreeniä ja tuontitreeniä eli joku juoksee esineen kanssa ruutuun ja Nemo lähtee perään. Tällä voisi harjoitella myös sitä, että Nemo oppisi tuomaan esineen hyvällä temmolla ilman hirveää "Jee, hieno, tuo tänne!"-älämölöä.

Minuun on iskenyt joku tokotarvikkeiden haalintasyndrooma. Haluaisin hirveästi hommailla Nemolla lisää tokokamppeita: tokohypyn, metallikapulan, ohjatun kapulat jne. Näissä nyt vaan mietin, mistä saan edullisimmalla. Ei viitsisi maksaa pelkästä hypystä n. 130 euroa. Metallinoutokapulaakaan en ole nähnyt missään myynnissä alta 22 euron. Mutta kerranhan se vain kirpaisee, kun ne hankki. Pitää vaan sitten säästää jostakin muusta :).