Treenailtiin vanhoja tuttuja juttuja: seuraamista ja esteitä. Seuruussa tehtiin monta pientä pätkää ja palkkausta perusasennosta. Seuruupätkät meni ihan ok ja koira löysi tiensä kivasti perusasentoonkin. Palkkasin patukalla. Suurin ongelma oli patukan takaisin saaminen, kun Nemon mielestä patukan retuuttaminen on mahtavan kivaa! Sai aina käskeä "irti" vähintään kaksi kertaa ennen kuin sain patukan takaisin. Hmm.. Pitäisköhän lelun irrottamistakin treenailla enemmän? Pitää muistaa treenata seuruuta enemmän suorasta liikkeestä eli lyhyt leikki ja siitä suoraan seuraava pätkä - ei aina ottaa perusasentoa, joka laskee koiran virettä. Ja leikkiä lisää!

Tehtiin perään esteet 650g kapulalla. Nämä oli ruosteessa, kun aluksi kiersi molemmat esteet pari kertaa ennen ylitystä. A-este oli vähän haastavampi ja siihen tarvittiin joukko ihmisiä laidoiksi estämään kiertämistä. Pitää palautella esteitä taas mieleen. Kapulan toi kyllä joka kerta. Luovutus ei ihan suora, mutta tavoitteena olikin esteiden ylittäminen :).

Treenit toimivat kyllä hyvänä tietotoimistona, kun sain tietää, että BH-kokeen säännöt ovat muuttuneet. Ilmeisesti jättäviä liikkeitä on helpotettu. Tämähän passaa meille hyvin, kun liikkeestä istumisen treenaamista ei olla aloitettu edelleenkään. Harmi, ettei seuruupätkiin tullut mitään muutosta :P.